Az otthoni titkok mögött

Mostanában többet vagyunk összezárva otthon, és bizony alaposabb betekintést kapunk abba, hogy családtagjaink miképpen állnak hozzá a szépészeti kérdésekhez. Mi több: valódi titkokat lesünk el egymástól! Lehet, hogy ez nálatok is így van, és itt a ki nem hagyható alkalom ráébreszteni családunk férfiembereit: az erősebb nemként is oda lehet, sőt kell figyelni a rendszeres bőrápolásra!

Nem véletlen, hogy az Ilcsi natúrkozmetikumai, összetételüknek köszönhetően, az érzékeny bőrű  férfiak számára is ajánlottak. Hiszen férjeink, fiaink is mosakodnak, tusolnak (úgy tűnik), és biztos, hogy borotválkoznak – így ők is szenvedő felei lehetnek annak, hogy a helytelen bőrápolás, a ma divatos fürdőhabok, tusfürdők használata következtében megvastagodó szaruréteg száraz, élettelen érzést kelt. És ez a szaruréteg leszigeteli a bőrt, így az nem tud belülről kifelé megtisztulni, és az ápolószereket sem engedi felszívódni.

Itt lép be például az Ilcsi saját főzésű, ichtiollal gazdagított, lágy Fekete Szappanja, ami felpuhítja és leoldja a felesleges hámréteget, így a bőr nem vastagodik fel, képes az öntisztulásra, így a bőrápoló készítmények előtt is szabaddá válik az út.

Mai kezelési soromat ennek fényében erre a kiemelkedő termékre építem – ezúttal kifejezetten férfi olvasóimnak címezve!

Férfiaknak szóló bőrápolás 4+1 lépésben

Fekete szappan 50mlElső lépésként borotválkozz az alaposan felhabosított Fekete Szappannal, és a szőr eltávolítása utána a szappannal alaposan mosd is meg az arcod. Ezt a szappant sima mosakodásra is ajánlom neked!

Második lépésként használd a Borotválkozás Utáni Balzsamot Férfiaknak! Ez a citromfüvet, mentát, cickafarkat tartalmazó készítmény nyugtatja, hűsíti megviselt bőrödet. Aktív hidratáló összetevői könnyedén felszívódnak és csökkentik a borotválkozás okozta szőrtüszőgyulladásra való hajlamot, de a borotválkozás utáni bőrérzékenységet is.

A harmadik lépés a radíré: használd bizalommal a férfiaknak szánt Arcradírt! Ez a porított mentából, citromfűből valamint rizslisztből megalkotott peeling kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket. Vitamintartalmának köszönhetően táplálja, gyengéden frissíti, ápolja bőrödet! (Bátran felteheted pakolásként is, ebben az esetben a használata annyiban tér el a radírétól, hogy nem rögtön a használata után kell ledörzsölnöd, hanem legalább húsz perc hatóidő után kell lemosnod.)

Negyedik, befejező lépésként simítsd át bőrödet férfiaknak szóló Hidratáló Krémmel! Természetes növényi eredetű hatóanyag-kombinációja, vitamin- és hyalurontartalma hidratál és megvédi a bőrt a fokozott környezeti hatásoktól – és megszüntetheti bőröd kellemetlen, száraz feszülő érzetét!

A lépéssoron kívül is figyelmedbe ajánlanék egy közkedvelt és hatékony natúrkozmetikumot: a Natúr Deót. Dezodoráló terméket körültekintően és tudatosan érdemes választani, és a Deo jó döntés, hiszen a gyógynövények erejével gondoskodik az üdeség fenntartásáról. Ráadásul úgy semlegesíti a nem kívánt testszagot, hogy a pórusaid elzárása nélkül, a test természetes méregtelenítő folyamatait előtérbe helyezve nyújt neked védelmet.

Váljék egészségedre és szépségedre!

 

Szanyi Ágota

Ilcsi Szépítő Füvek
Szakmai vezető

 

0