Szépüljünk otthon, együtt!

Lassan már a fejünkhöz kapunk, ha azt a szót halljuk: maszk. De otthon nálunk szerencsére másfajta értelemben foglalkoztat bennünket. Határozottan állíthatom, hogy igazán színesen telnek az önkéntes karantén hétköznapjai, amikor mindenkire fölkerülnek a bőrtípusának megfelelő, gyönyörű színű maszkok!

A nagyfiam egyik kedvence a mélyzöld Arcradír Férfiaknak, ami borotválkozás után azonnal nyugtat, irritációt enyhít. Lányom kedvence a halványrózsaszín Csipkebogyós Kukoricás Bőrradír, amely tökéletes választás a tinibőrök fokozott faggyúmirigy-működésének normalizálására. A férjem örök kedvence a Fekete Szappan, amellyel gyönyörűen karbantartja olajosan felfénylő bőrét. Számomra pedig egyszerűen megunhatatlan a sötétbordó színű Esemény Előtti Pakolás, amellyel fáradt, nyúzott bőrömet azonnal feszessé tudom varázsolni!

Közben persze szívrepesve várjuk a napsütést, a kellemes tavaszi fuvallatokat és a jó időt. Hiszen a téli hidegben kevesebbet sportoltunk, többet tartózkodtunk fűtött helységben, mint a szabad levegőn, és ez igencsak megviselte a bőrünket. Úgyhogy mindenkinek azt javaslom: alkalmazzunk hidratáló kezeléseket, hogy bőrünk is új erőre kaphasson!

Hidratálás előtt persze fontos a bőrtípusnak megfelelő peeling kiválasztása is, mert hiába viszünk fel bármilyen hidratáló, tápláló hatóanyagot: nem tudnak felszívódni az ásványi anyagok, vitaminok, ha az elhalt szarusejtek útjukat állják!

Arra gondoltam, szívesen megosztok egy páros, kényeztető kezelési sort, amely nemcsak hatóanyagaiban erős, de illatélményt is nyújt. Hiszen nem másra alapul, mint a biosárgabarack és a Ilcsi saját bioültetvényén termesztett, pektinben gazdag vörösrózsa hatóanyagaira, beltartalmára! Tudtad, hogy a rózsa illata dopamint szabadít föl, ami egy boldogsághormon?

Páros kényeztető kezelési sor minden nemnek!

Kezd a letisztítással: nedves vattakorongra helyezz Rózsaszirom Arctejet és távolítsd el vele a szennyeződéseket. Ezután töröld át a kezelendő bőrfelületet a Rózsaszirom Tonikkal. Rose Petal Cleanser 200ml

Második lépés a peeling: simítsd a kezelendő felületre egyenletesen a Pillanat Peelinget Fűzfával és Tengeri Homokkal, nedves vattakoronggal dörzsöld át a bőrt, majd bő vízzel mosd le. Pár perc alatt friss, üde és bársonyos lesz tőle a bőröd, hiszen a finom hidratáló krémbe dolgozott fűzfalevél és tejsav enyhe szaruoldó hatást fejt ki, a leoldott, fellazított szarut pedig a szinte grízes finomságú tengeri homok könnyedén lekoptathatja.

A harmadik lépés egy tápláló pakolás. Egyenletes vastagságban simítsd föl a kezelendő felületre a Sárgabarack Zselét, majd 20 perc hatóidő után bő vízzel mosd le! A sárgabarack aromaanyagai, gyümölcscukrai, gyümölcssavai, pektinjei a fiatalság és az egészség forrásai, nem véletlen, hogy bőröd újjáéled ettől a pakolástól. Ha a vízhiány mellett zsírhiányt is tapasztalsz, használd inkább a Karotin extra zselét hasonló eljárással a felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrök táplálására!

Negyedik, befejező lépésként simítsd át a kezelt felületet a Rózsa Habkrémmel, szemkörnyékre pedig használd az Anti-Ageing & Hyaluron Szemránckrémet. Ha kedved tartja, átsimításra a Hársfavirág Intenzív Tápláló Krém Körömvirággal is tökéletes, szemkörnyékre pedig a Csengőlinkás Szemránckrém.

Váljék egészségedre és szépségedre!

 

Szanyi Ágota

Ilcsi Szépítő Füvek
Szakmai vezető

 

2