Szanyi Ágota Bemutatkozás

Szanyi Ágota vagyok, az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. szakmai vezetője, aktív kozmetikus, három gyermek anyukája.

1994-től dolgozom kozmetikusként, de a mai napig folyamatosan képzem, fejlesztem magam. Ebbe a sminktanfolyamok, a manikűrös, a műkörömépítő, a tetováló és az epiláló tanfolyamok ugyanúgy beletartoznak, mint az élet- és szakmai szemléletemet teljesen felforgató életvezetési tanfolyam, amit volt szerencsém Ilcsi nénivel együtt Kínában elvégezni.

Szakoktatói diplomámat 2001-2004 között szereztem a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Főiskolai Karán, 2009-2016 között a Lia Öko iskolában tanítottam, majd a 2014-es mestervizsga megszerzése után Londonban tartottam szakmai tanfolyamokat.

Az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. oktató kozmetikusaként majdnem húsz éve, 2003-től dolgozom. Ez számomra több, mint szakma: ez egy család, egy hivatás, egy életfilozófia. Jelenleg szakmai vezetőként dolgozom itt, de aktívan tevékenykedem kozmetikusként és az Ilcsi
szakmai rendezvényeinek folyamatos előadójaként is.

Hálás szívvel szeretném megköszönni szüleim és gyermekeim támogató segítségét, férjem csökönyös ellenállásomat felmorzsoló, szeretetteljes türelmét. És végül szeretném megköszönni mindazon kollégák munkám és személyem iránti figyelmét, akik megtiszteltek a múltban, megtisztelnek ma, és megtisztelnek a jövőben is érdeklődésükkel, szeretetükkel.

 

Szanyi Ágota

Ilcsi Szépítő Füvek
Szakmai vezető

6