Magyar Termék Nagydíjas az Ilcsi Csicsókás termékcsalád

Molnár Ferenc, az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. Tulajdonosa és ügyvezető igazgatója 2015. szeptember 3-án, a Parlament Felsőházi Termében, ünnepélyes keretek között vehette át az Ilcsi negyedik Magyar Termék Nagydíját az idei évben nagy sikerrel bevezetett Csicsókás termékcsaládért.

54 cég 57 pályázata vehette át a Parlamentben a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati jogát. A független szakértői testület javaslata alapján már 18. alkalommal díjaztak olyan vállalkozásokat, amelyek innovációra épülő, kiváló minőségű termékeikkel hozzájárulnak a magyar gazdaság növekedéséhez és export törekvéseihez.

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat eddigi múltja és sikere jól példázza, hogy a hazai vállalkozások már felismerték, hogy minőségi, innovatív árukkal és szolgáltatásokkal jelentős előnyre tehetnek szert az egyre fokozódó gazdasági versenyben. A hiteles, ismert védjeggyel ellátott termékeket a fogyasztók egyre inkább keresik és bizalommal fordulnak feléjük, így a független zsűri által odaítélt, szigorú szakmai szempontoknak megfelelő minőségtanúsításnak valódi gazdasági hozadéka van.

Az Ilcsi Csicsókás termékcsalád tagjai a következők:

·         Csicsókás gélkrém

·         Csicsókás intenzív tápláló krém

·         Csicsókás kéz- és lábápoló krém

·         Csicsókás testápoló

A Csicsókás termékcsalád megálmodásakor egyesítettük a csicsóka és a kalendula minden bőrszépítő erejét „valódi oázist” teremtve a bőrnek. A csicsóka és a kalendula kiemelkedően magas vitamin tartalmának (A, B, C, E vitamin) köszönhetően a termékek hosszú távú megoldást nyújtanak a száraz bőr okozta kellemetlen tünetek enyhítésére, javítják a bőr vízmegkötő képességét, serkentik a hámképzést, így ideálisak az irritált, száraz bőr kezelésére.

A termékek egyik fő növényi összetevője a népgyógyászatban régóta használt csicsóka, melynek kiemelkedően magas a vitamin- és ásványi anyag tartalma. A cukorbetegek körében népszerű magas inulin tartalmának köszönhetően. A szépségápolásban is fontos szerepet játszik hidratáló és regeneráló hatásának hála. A másik fő növényi hatóanyaga a kalendula, mely puhítja, regenerálja és táplálja a bőrt, hogy visszanyerhesse életteli ragyogását.

Kiválóan alkalmas akár a cukorbetegségben szenvedők különleges odafigyelést igénylő bőrének ápolására is.

Együttműködünk az Csepp Figyelem Alapítvánnyal a cukorbetegek bőrének természetes ápolásáért.

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány Magyarország egyik legjelentősebb nonprofit szervezete, amely 2005 óta küzd a cukorbetegség megelőzéséért és korai felismeréséért.

4
Garantált bio minőség az Ilcsinél