Garantált bio minőség az Ilcsinél

Az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. 2014. 02. 05-én csatlakozott a világ egyik legismertebb és elismertebb, kiemelkedően magas színvonalú ellenőrző és tanúsító szervezethez..

Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy a természetben minden problémára létezik hatékony megoldás, ezért büszkék vagyunk arra, hogy Ilcsi néni segítségével és a természet erejével megalkothattuk a különleges Ilcsi professzionális natúr kozmetikumokat, a természet kozmetikumait. Termékeink a legszigorúbb natúr kozmetikai előírások alapján készülnek, ahol a BIDH szabályai az irányadóak és kizárólag a legjobb minőségű bio alapanyagokat – friss gyógynövényeket, gyümölcsöket, zöldségeket – használjuk, melyek nagy részét saját bioültetvényünkön termesztünk.

A Hungária Öko Garancia Kft-hez partnerként, mely a termékeink előállításához felhasznált ellenőrzött bio növények feldolgozását minősítik.

A Hungária Öko Garancia Kft. Ausztria vezető ellenőrző szervezetének (Austria Bio Garantie) magyarországi leánycége, melynek alapítói és tulajdonosai között szerepelnek a hazai ellenőrzési rendszer felépítésében közreműködő, e területen évtizedes tapasztalattal rendelkező jeles magyar szakemberek is. Fő tevékenységük az ökológiai gazdálkodás, vagyis a biotermékek ellenőrzése és tanúsítása, melyhez rendelkeznek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) elismerésével (kódszámuk: HU-ÖKO-02) és a tanúsító szervezetekre vonatkozó EN 45011 szabvány szerinti NAT-akkreditációval.

MINŐSÍTŐ TANÚSÍTVÁN (KLIKK)

Ellenőrzésük és tanúsítványaik az anyacég által magas minőséget képviselnek. Az ECERT platform tagjaként kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkeznek. A legnagyobb osztrák, svájci és német ellenőrző szervezetekkel történő együttműködésnek köszönhetően egyedülállóan versenyképes szolgáltatásokat nyújtanak úgy a nemzetközi, mint a magyar partnereiknek. Az európai országokon túl nemzetközi felügyeleti hatóságok által és azokkal együttműködve tudják nyújtani a megbízható széleskörű szolgáltatásaikat Japánban, Amerikában és Svájcban is.

Tanúsítványunk a honlapunk mellett megtalálható az Easy-Cert nemzetközi platform kereső adatbázisában is, mely az ökológiai termékek hitelességének és átláthatóságának érdekében lehetővé teszi az érvényes biotanúsítványok elektronikus lekérdezhetőségét.

7
GMP - garantált minőség és biztonság