Bemutatkozik az új termékcsaládunk!

Büszkén mutatjuk be a Booster kollekciónkat, amelynek minősített termékeiben a szigorú kövelményeknek megfelelő növényi összetevőket a legmodernebb biotechnológiai módszerekkel kinyert hatóanyagokkal társítjuk.

Az Ilcsi Szépítő Füvek Booster kollekciója a bőrre gyakorolt hatások nagyon széles skáláján működik. Mivel ezek a termékek maximális koncentrációban tartalmazzák a legértékesebb hatóanyagokat, célzott megoldást tudnak nyújtani a személyre szabott bőrápolásban. Kiemelkedő jellemzőjük az erősítés: mivel nemcsak a bőr felületén hatnak, hanem annak alsó rétegeiben is, beindítják a bőr aktív működését, megerősítve és megsokszorozva a mellette használt natúrkozmetikumok hatását. Ezért kombináltan kerülnek felhasználásra: a letisztított arcbőrre elsőként a boosternek kell kerülnie, majd az egyéb, az adott bőrállapotnak megfelelő készítménynek: a szérumoknak, habkrémeknek, hidratáló- vagy intenzív krémeknek.

A termékek jelenleg az Ilcsim rendszerén keresztül, valamint Szépségmanufaktúránkban érhetőek el. További információért kattints ide.

 

Rózsaszirom Arcápoló Booster

Milyen bőrtípushoz ajánljuk? vízhiányos bőrre
Főbb összetevői: rózsaszirom, nátrium-hyaluronát, F-vitamin,
koffein
Hatása a bőrre: a xantinokban gazdag Booster csökkenti
a finom vonalakakat, valamint a ráncok területét.
Hatóanyagkombinációja révén növeli a bőr rugalmasságát és
feszességét. A hyaluron és az F-vitamin hozzájárul a bőr
regenerálásához, megújulásához, a rózsaszirom hatóanyagai
pedig a szövetek ásványianyag- és vitaminellátását segítik, ezzel
is fokozva a mélyhidratáló érzetet

 

Karotin Extra Arcápoló Booster

Milyen bőrtípushoz ajánljuk? vízhiányos és érett bőrre
Főbb összetevői:
a sárgarépa, sárgadinnye és berkenye hatóanyagai, nátrium-hyaluronát, F-vitamin,
Hatása a bőrre:  simává teszi a bőrt, elősegíti a hialuronsav termelődését, amely hasznos a kötőszövet vízvisszatartásáért és felelős a mélyhidratálásért. Az összetevőkben lévő hatóanyagok segítik a kollagén, elasztin képződését és a bőr korai öregedését okozó  szabadgyökök csökkentésében is szerepet vállalnak.  A nátrium PCA az egyik  leghatásosabb vízmegkötő, hidratáló anyag, a bőr „természetes hidratáló faktora” (Natural Moisturizing Factor NMF), mely a bőr nedvességmegtartó képességéért felelős. A berkenye, sárgarépa és sárgadinnye értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal töltik fel a bőrt, ezáltal növelve a bőr ellenálló képességét.

 

Almás Citromos C-vit Arcápoló Booster

Milyen bőrtípushoz ajánljuk? : olajos és korpás szeborreás bőrre, fokozott faggyúmirigyműködésre, aknéra hajlamos bőrre
Főbb összetevői: az almalé és citromlé hatóanyagai, C-vitamin, nátrium-hyaluronát,  F-vitamin, citromfű-illóolaj
Hatása a bőrre:  elősegíti a ragyogóbb, természetes bőr megjelenését. Védi a bőrt a fokozott környezeti hatásoktól, ellensúlyozza a  szervezetünket érő külső szabadgyökterhelést. Hatékony antioxidánsként fokozza a kollagénszintézis folyamatát. Az F-vitamin minden bőrtípusra értékes vitaminnak számít, különösen az érzékeny bőrrel tud csodákat tenni. Védi a bőr hámrétegét, gyulladásos folyamatokban nyugtató szerepet tölt be. A citromfű-illóolaj aktív hatóanyagainak köszönhetően nyugtatja a szeborreás, gyulladásra hajlamos bőröket.

Hogyan használd őket otthon?
Reggel és este az arctejjel, majd tonikkal letörölt arcbőrön, szemkörnyékén, nyakon, dekoltázson oszlassunk szét pár cseppet. Simítsuk rá a bőrtípusnak megfelelő szérumot, majd krémet. Nyári időszakban szérumokkal kombinálva alkalmazható.

Hogyan tudod megvásárolni?

A termékek jelenleg az Ilcsim rendszerén, az Ilcsi kozmetikusokon keresztül, valamint Szépségmanufaktúránkban érhetőek el. További információért kattints ide.

0